INKARI keukens Apeldoorn

Inkari keukens Apeldoorn is al meer dan 23 jaar specialist in keukens. Inkari werkt graag met goede producten. Zo krijgt u altijd een keuken die zonder problemen geïnstalleerd wordt. Zelfs over de koffie is nagedacht bij Inkari. u bent dan ook altijd welkom om te komen kijken in de showroom!

Ontvang gratis keukenboeken of bekijk hier de goedkoopste keukenzaak.

 

INKARI keukens ApeldoornInkari keukens Apeldoorn

INKARI keukens
Watermanstraat 118
7324 AK Apeldoorn
055 543 0748
www.inkari-keukens.nl

 

 

Openingstijden INKARI keukens Apeldoorn

Maandag  10:00 tot 17.00 uur
Dinsdag 09.00 tot 18.00 uur
Woensdag 09.00 tot 18.00 uur
Donderdag 09.00 tot 18.00 uur
Vrijdag 09.00 tot 18.00 uur
Zaterdag gesloten
Zondags gesloten

Koopzondag Inkari keukens Apeldoorn

Bent u benieuwd of u een nieuwe keuken kan kopen op de zondag? Over het algemeen heeft INKARI keukens geen koopzondagen. Voor het algehele overzicht kunt u natuurlijk contact opnemen met INKARI. Bezoek de website.

Ervaring Inkari keukens Apeldoorn

Wanneer mensen bij een keukenzaak zijn geweest, ervaart iedereen dit anders. Deze ervaringen kunt u natuurlijk terug vinden op het internet. Er zijn diverse websites waar u ervaringen terug kunt vinden. Meestal vindt u de negatieve ervaringen eerder dan de positieve. Positieve ervaringen worden meestal niet gedeeld op het internet. Het beste is daarom om zelf langs de desbetreffende keukenzaak te gaan.

Telefoonnummer

Wilt u meer te weten komen over INKARI Keukens in Apeldoorn? Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op onder hun openingstijden. De openingstijden staan bovenaan vermeld. Het telefoonnummer is: 055 543 0748.

Klantenservice

U kunt altijd contact opnemen met de algemene klantenservice wanneer u vragen heeft waarvoor u niet terecht kunt bij de vestiging! U kunt ze bereiken door het contactformulier in te vullen op de website van INKARI keukens. U krijgt dan zo snel mogelijk een reactie.