Budget Select keukens Apeldoorn

Budget Select keukens Apeldoorn biedt topkwaliteit keukens inclusief inbouwapparatuur. Budget Select keukens is ook een keuze voor het milieu. Ze gaan ook heel lang mee en verbruiken weinig energie. Ook krijgt u 5 jaar garantie op de keukenmeubelen.

Ontvang gratis keukenboeken >>> of bekijk hier >>> de goedkoopste keukenzaak.

 

Budget select keukens apeldoorn

Budget Select keukens Apeldoorn

Budget Select keukens Apeldoorn
Vlijtseweg 178
7317 AK Apeldoorn
055-5762505
www.budgetselect.nl

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 9.00 tot 17.30 uur
Woensdag 9.00 tot 17.30 uur
Donderdag 9.00 tot 21.00 uur
Vrijdag 9.00 tot 17.30 uur
Zaterdag 10.00 tot 17.00 uur
Zondags gesloten

Koopzondagen

Bent u benieuwd of u een nieuwe keuken kan kopen op de zondag in Apeldoorn? Over het algemeen heeft Budget Select keukens geen koopzondagen. Voor het gehele overzicht kunt u natuurlijk contact opnemen met Budget Select keukens. Bezoek de website.

Ervaringen

Wanneer mensen bij een keukenzaak zijn geweest, ervaart iedereen dit anders. Deze ervaringen kunt u natuurlijk terug vinden op het internet. Er zijn verschillende websites waar u ervaringen terug kunt vinden.

Meestal ziet u negatieve ervaringen. Positieve ervaringen worden meestal niet gedeeld op het internet. Het beste is daarom om zelf langs de desbetreffende keukenzaak te gaan.

Telefoonnummer

Wilt u meer weten over deze keukenwinkel? Of heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op onder hun openingstijden. De openingstijden staan bovenaan vermeld. Het telefoonnummer is: 055-576 25 05.

Klantenservice

U kunt altijd contact opnemen met de algemene klantenservice wanneer. Bereikbaar door het contactformulier in te vullen op de website van Budget Select keukens.